Gaastra Jassen Dames

Gaastra jassen dames zijn elegant in design en van zeer hoge kwaliteit. Het merk vind zijn oorsprong in het zeilen en is uitgegroeid tot een sterk en een zeer populair merk. Door de frisse, kleurige en kwalitatieve uitstraling van de jassen weet Gaastra haar positie te versterken. Bent u een stijlvolle dame die houdt van exclusiviteit, bekijk dan ons aanbod Gaastra jassen dames.

Items per page:
Sort:

Items per page:

Gaastra Jassen Dames Kopen

Gaastra  jassen dames zijn niet voor iedereen. Het merk richt voornamelijk richt aan de midden en bovenkant van de markt. Gaastra jassen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame stoffen wat resulteert in geweldige kwaliteit. Het kopen van Gaastra jassen dames kan soms een hele zoektocht zijn. Dit komt door de vele webshops die Gaastra jassen verkopen. Wij bieden u overzicht van de meest populaire webshops die Gaastra jassen dames verkopen.

Gaastra Damesjassen Pro en Blue

De damesjassen van Gaastra zijn te vinden in de Pro en Blue uitvoering.

Gaastra Jassen Dames Pro

De pro uitvoering is ontworpen om jou te beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden. Functionaliteit, duurzaamheid en een strak ontwerp staan hoog in het vaandel. Een echte must have voor de zeil liefhebber.

Gaastra Jassen Dames Blue

De blue serie heeft een sportieve en comfortabele ontwerp. Of je nou op zoek bent naar een parka, een bodywarmer of een winterjas met of zonder capuchon. Gaastra jassen voor dames zijn in allerlei verschillende modellen verkrijgbaar.

Gaastra Winterjas Dames

De damesjassen van Gaastra zijn verkrijgbaar met of zonder bontkraag, korte en lange modellen. Boven alles zijn deze jassen ook nog eens hartstikke warm. Dit komt door jarenlange ervaring in het maken van wind en waterdichte jassen.